Expert in polybeton en industriële vloeren

Onderhoud, reiniging en behandeling van betonvloeren

Concrete Masters uit Genk (Limburg) is een onderneming die gespecialiseerd is in het reinigen, onderhouden en behandelen van industriële en particuliere betonvloeren. Polybeton of ruw beton, bij ons krijgt u altijd een oplossing op maat, in welke staat de vloer ook is.

Bij periodieke schoonmaak en onderhoud van bedrijfsvloeren verwijderen we stof, vuil, coatings, lijm, curing of tapijt. We reinigen de betonvloer met heet water onder druk tot in de poriën, waarna het vervuilde reinigingswater meteen wordt weggezogen (de stoombadtechniek).

Onze vakkundige werknemers zetten verschillende technieken in om het beton schoon, duurzaam en sterk te maken. Zo voeren we een aantal betonbehandelingen uit, waaronder uitvlakken en nivelleren, schaven, schuren, slijpen, frezen, polijsten, verglazen, impregneren en veredelen. Het betonnen oppervlak wordt natuurlijk eerst grondig schoongemaakt en voorbereid op de specifieke behandeling. We verdichten poriën, verharden beton, herstellen barsten en brengen ook polymeren en polish aan. Zo kan Concrete Masters met de juiste methode een betonvloer stofvrij, antiseptisch, vloeistofdicht en olieafstotend, slijtvast en duurzaam maken.

Vraag vrijblijvend meer informatie over de betonbehandelingen van Concrete Masters!

Industriële vloeren

Banner

Expert in polijsten polybeton en reinigen
van industriële vloeren in Limburg (Genk)

Contacteer ons vandaag nog